صنعت

خدمات صنعتی شامل باز سازی ساختمان ، لوله کشی صنعتی ، دوربین مدار بسته ، تجهیزات نقشه کشی

صنعت

خدمات صنعتی شامل باز سازی ساختمان ، لوله کشی صنعتی ، دوربین مدار بسته ، تجهیزات نقشه کشی

  • ۰
  • ۰

چگونگی انجام پیچ و روپلاک نما

معمولا از پیچ و رولپلاک نما در ساختمان ها استفاده می شود و در روی سنگ نمای ساختمان برای جلوگیری از شل شدن سنگ نمای ساختمان کاربرد دارند و در سنگ نما های ساختمان ها با استفاده از داربست و طناب برای ایجاد محکم کاری و نگه داشتن سنگ نما های ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد تا در این صورت و استفاده از موارد گفته شده از وقوع هر گونه خطرات احتمالی جلوگیری کرد و امنیت ساختمان محل کار خود را تا حد زیادی افزایش داد.

رولپلاک نما یک نوع بست می باشد که بر روی دیوار ها نصب می گردند و جنسی که دارند عمدتا از پلاستیک و مخروطی شکل ساخته شده اند و و از جمله بهترین پیچ ها در هنگام اسکوپ کردن پیچ گالوانیزه می باشد بنابراین این پیچ در برابر شرایط مختلف جوی دارای مقاومت زیادی است و همچنین پیچ ها را باید بر روی بتونه قرار داد و لازم به ذکر است که در ساختمانی که از این نوع پیچ و رولپلاک نما استفاده شده اند در فاصله بیشتر از 5 متری در معرض دید قرار نمیگیرند و نمیتوان پیچ و رولپلاک موجود بر روی سنگ ها را تشخیص  داد. برای اجرا پیچ و رولپلاک نما میتوان از طریق طناب توسط متخصص اجرا بشه و همچنین از طریق کلایمر که ایمن تر هم میباشد.

 

 

رنگ آمیزی ساختمان نیز عین مصالح دیگری که در ساختمان ها استفاده می شود از انواع مختلفی وجود دارد که در اینجا به معرفی چند نمونه از آن ها می پردازیم.

رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک نمونه ای از رنگ معماری ساختمان است که در بین انواع مختلف رنگ های ساختمانی دیگر موجود است و در طول مدت هاست که یکی از پر کاربرد ترین رنگ ها است و معمولا رنگ آمیزی دیوار با رنگ پلاستیکی از آسان ترین روش ها می باشد که از طرفی دیگر خشک کردن آن نیز در سریع ترین زمان ممکن اتفاق می افتد بنابراین این نکته مهم را باید در نظر داشت که برای استفاده از رنگ پلاستیکی به یک نقاش حرفه ای احتیاج دارید که خدمات ارائه شده برای شما را با بهترین شکل ممکن به پایان برساند و در این خصوص افرادی که تجربه ای رنگ آمیزی ساختمان نداشته اند نمی توانند به راحتی این کار مهم را بر عهده بگیرند زیرا موجب خرابی کار و بی کیفیت بودن سطح کار می شوند.

رنگ روغنی

رنگهای روغنی نیز از جمله رنگه ایی هستند که برای نقاشی دیواره های داخلی ساختمان کابرد زیادی را به همراه دارند که معمولا رنگ های روغنی به سه دسته تقسیم می شوند: رنگهای روغنی براق ، رنگ های روغنی نیمه مات و رنگ های روغنی مات در دسترس هستند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارد و از هر کدام از این دسته بندی رنگ ها در قسمت های مختلفی از ساختمان به کار می رود و همچنین از این رنگ به عنوان یکی از مصالح ساختمانی عایق بندی و استیل ضد زنگ نیز مورد استفاده قرار می گیرد

بنابراین از رنگ های روغنی نیز به راحتی می توان با توجه به مصرف خود از انواع مختلفی از قبیل این دسته استفاده کرد و این مورد از رنگ نیز کاربرد زیادی در رنگ آمیزی ساختمان را بر عهده دارد.

رنگ اکریلیت

اگر اطلاعات کافی در مورد رنگ را داشته باشید حتما این مورد بار ها برایتان اتفاق افتاده است که با رنگ اکریلیت آشنایی داشته باشید و عمدتا از رنگ اکریلیک در نقاشی ساختمان برای ایجاد نقش شخصی یا چیزی بر روی دیوار ها می باشد و از جمله رنگ هایی است که کاربرد خاص خود را به همراه دارد و در مصارف دیگر نمی توان از رنگ اکریلیت استفاده کرد و تنوع رنگی که اکریلیک با خود دارد در سطح بالا وجود دارد و از طرفی دیگر از جمله رنگ‌ های انعطاف ‌پذیر است که شما می‌ توانید بر روی هر سطحی آن را اجرا کنید و معمولا پایه اصلی این رنگ آب است در نتیجه بسیاری از افراد که با پایه نفت موافق نیستند می توانند از رنگ اکریلیت برای مصارف خود استفاده کنید.

رنگ پتینه

هنر پتینه یکی از زیباترین هنرهای است که در ایران از آن استفاده می شود که می توانید برای تبدیل خانه خود به یک اثر هنری از آن استفاده کنید، استفاده از رنگ پتینه ممکن است به عنوان دوران باستان در ذهن بسیاری از افراد باشد اما در حقیقت این است که پتینه در اصل به عنوان یک هنر ایتالیایی شناخته شده است ولی سلیقه و هنر ایرانیان در استفاده از این رنگ باعث شده است تا یک سبک منحصر به فرد در ایجاد شود.

این هنر مورد توجه همه قرار بگیرد که رنگ پتینه به دو سبک کلاسیک و مدرن در دسترس می باشد و با توجه به نوع دکوراسیون داخلی و سبک آن می توان از این رنگ استفاده کرد که این نوع از رنگ نیز توسط استاد کار های ماهر در ساختمان ها انجام می شود. زیبایی منحصر به فردی دارد.

رنگ آمیزی ساختمان یکی از فعالیت هایی است که ارتباط مستقیم با سلیقه فرد دارد در انتخاب نوع رنگ جنس آن و ترکیب رنگها.

 

  • ۹۹/۰۶/۰۶
  • امیرحسین ابوالقاسمیان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی